Kurumsal Yetki Logolarımız
Bülten üyelik için e-postanızı yazınız.

BTSO EVM, Yeşil ve Dijital Dönüşümü Destekleyen Eğitimlere Devam Ediyor

12.Mart.2024

KOBİ’lerin yeşil büyüme ve dijital dönüşüm odaklı büyümeleri için projeler geliştiren Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) tarafından kurulan BTSO Enerji Verimliliği Merkezi (BTSO EVM), enerji verimliliği alanında kapsamlı eğitimler düzenlemeye devam ediyor.
 
BTSO EVM tarafından başlatılan Enerji Yöneticisi Eğitimlerinin 3’üncü dönemi başarıyla tamamlandı. Merkezde 4’üncü dönem eğitimleri ise Nisan ayının ilk haftasında başlayacak.  Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı onaylı olarak BTSO EVM çatısı altında düzenlenen eğitimler 2 hafta sürüyor. Bir hafta teorik, bir hafta uygulamalı olarak verilecek eğitimler, katılımcıların enerji yönetimi konusunda derinlemesine bilgi ve becerilerle donatılmasını sağlıyor. Eğitimler sayesinde işletmelerde enerji verimliliği stratejilerinin etkin bir şekilde uygulanması imkanı oluşacak.
 
Yeşil ve Dijital Dönüşüm Bir Arada
Hedeflerinin, katılımcılara sadece enerji yönetimi alanında değil, aynı zamanda yeşil ve dijital dönüşüm konularında da uzmanlık kazandırmak olduğunu belirten BTSO Enerji Verimliliği Merkezi Yöneticisi Canpolat Çakal, “Eğitimlerimizde, sürdürülebilirlik ve çevresel etkilerin azaltılması konuları özel bir önemle ele alınıyor. Katılımcılar, bu sayede işletmelerinde yeşil ve dijital dönüşüm projelerine liderlik edebilecek donanıma sahip olacak. Enerji verimliliği, sürdürülebilir bir gelecek için kritik öneme sahip. Biz de BTSO Enerji Verimliliği Merkezi olarak, bu doğrultuda işletmelerimizin ve profesyonellerimizin kapasitelerini artırmayı ve yeşil ve dijital dönüşüm süreçlerine katkı sağlamayı amaçlıyoruz. Enerji Yöneticisi Eğitimlerimizle, katılımcılarımızı bu önemli dönüşümde öncü olmaya teşvik ediyoruz." dedi.