Kurumsal Yetki Logolarımız
Bülten üyelik için e-postanızı yazınız.

Mesyeb Standına Yoğun İlgi

  • Bursa BTSO Mesleki Yeterlilik Sınav ve Belgelendirme Merkezi
06.Aralık.2017
Bursa Metal İşleme Teknolojileri Fuarı, Bursa Saç İşleme Teknolojileri Fuarı, Kalıp Avrasya 2017 ve Otomasyon Fuarı 2017 sektörlerinin lider firmalarını 30 Kasım ve 3 Aralık tarihleri arasında Tüyap Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezinde bir araya getirdi.

Bursa Endüstri Zirvesi, bu yıl büyük ilgi görerek 60 ülkeden 44 Bin 665 sektör temsilcisini aynı çatı altında buluşturdu. 

BTSO MESYEB standı ise fuarda yoğun ilgi ile karşılandı. Başbakan Yardımcımız Sn. Hakan Çavuşoğlu ve Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Dr. Faruk Özlü MESYEB standımızı ziyaret etti ve değerli bilgiler aldı.
BTSO MESYEB, iş dünyasının ihtiyacı olan nitelikli iş gücünün sağlanması ve iş kazalarının minimize edilmesi için gerekli olan mesleki yeterliliklerin belirlenmesinde ve belgelendirilmesinde tüm yasal mevzuata uygun çalışma yaparak ülke ekonomisine katkı sağlıyor.

Bursa Endüstri Zirvesi hakkında açıklamada bulunan Tüyap Bursa Fuarcılık A.Ş. Genel Müdürü İlhan Ersözlü, zirvenin Ar-Ge destekli inovasyon harikası ürünlere ev sahipliği yaptığının altını çizdi. Fuar kapsamında yerli otomobil üretimine destek verecek hassas makinelerin sergilendiğini söyleyen Ersözlü, Her anlamda oldukça başarılı bir fuara ev sahipliği yaptığımızı düşünüyoruz. Fuarda yakalanan satış rakamları, sürekli üzerinde durduğumuz ve önemini her fırsatta dile getirdiğimiz Bursa Endüstri Zirvesi’nin, sektörün en önemli marka fuarı olduğunun göstergesidir. Ülkemizin en büyük 3 fuarından birisi olan zirvemiz, her yıl yüzde 10 büyümeyle kendi gücünü katlayarak yoluna emin adımlarla devam ediyor. 4 gün boyunca binlerce sektör profesyoneli tarafından ziyaret edilen zirvede 410 firma yeni ürünlerini ilk kez Bursa Endüstri Zirvesinde tanıttı. Fuarların başarı geçmesi, 4 gün süresince gerçekleşen ticaretle 250 milyon dolarlık iş hacmi hedefine ulaşılacağını gösteriyor dedi.  
 
Mesyeb Standına Yoğun İlgi